Populairste Mahjong spelletjes

Op onze site vind je een heel groot aanbod van de leukste Mahjong-spellen. Op deze manier is er voor ieder wat wils te vinden, zoals bijvoorbeeld wat eenvoudigere varianten met uitleg voor de beginners onder ons en uitdagende, spannende varianten voor de ervaren spelers. Hieronder een top drie van de meest gespeelde spellen op mahjong-spelletjes.nl:Mahjong

Mahjong MysteryMystery

Hele duidelijke, klassieke variant van Mahjong. Er kome verder geen bijzonderheden in voor; gewoon het spel zoals iedereen het kent. Maak het speelveld zo snel mogelijk leeg door gelijkwaardige stenen, die aan één zijde vrij liggen, aan te klikken. Speel je een level uit, dan mag je door naar een moeilijker level.

 

Mahjon ClassicMahjong Classic

Lijkt een beetje op Mahjong Mystery, is alleen net iets moeilijker om de juiste combinaties te vinden omdat de stenen erg op elkaar lijken en diepte minder goed wordt weergegeven. Eveneens een klassieke variant zonder teveel poespas, hoe meer levels je uitspeelt hoe hoger je komt.

 

Mahjong WorldMahjong World

Mahjong World is een redelijk makkelijk versie van Mahjong. De stenen die je mag pakken zijn licht gekleurd, de rest is donkerdere gemaakt. Je kunt zelf bepalen in welke vorm je wilt spelen. Twistervorm, schildpadvorm of gewoon de originele opstelling; kies wat jij het fijnst vindt. Naast het feit dat het allemaal korte puzzeltjes zijn heb je ook heel lang de tijd om het spel uit te spelen

 

Mahjong EscapeMahjong Escape

De klassieke variant is lastig, maar de dynastie-variant is zeker een aanrader! Langzamerhand bouw je een hele route op; telkens iets moeilijker. Hoe meer punten je verzameld, hoe meer hints je kunt gebruiken. Hoe verder je komt hoe leuker en uitdagender de spelletjes worden. om het spel uit te spelen moet je heel de route voltooien!

 

Safari IslandSafari Island

Safari Island is net even iets anders dan bovengenoemde varianten. Hier gaat hier namelijk niet om het zoeken naar twee dezelfde stenen, maar je moet juist twee helften zoeken die bij elkaar passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bovenkant van een koalabeer en de onderkant van een koalabeer. Zo gezegd klinkt het misschien wat kinderachtig, maar niks is minder waar. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer stukjes je moet zoeken binnen dezelfde tijd!

Leave A Reply