Angry Brids Star Wars nu ook te spelen op Facebook

Het laatste deel van de immens populaire game-serie Angry Birds, wat zich afspeelt in het Star Wars universum, is nog maar een aantal weken uit en gebruikers van Facebook kunnen het spel nu al spelen op hun computer.
Angry Birds Star Wars
In Angry Birds Star Wars zijn de boze vogeltjes omgetoverd tot personages uit de bekende Star Wars films zoals Luke Skywalker, Chewbacca en Yoda. De groene varkentjes nemen de rol aan van de slechteriken uit de serie, hierbij kun je denken aan de Storm Troopers en Darth Vader.

Hoewel het spel zich voornamelijk focust op fans van de Star Wars serie zijn ook mensen die niet per se van al die science fiction houden snel verkocht. Het is en blijft namelijk weer een Angry Birds game die in de afgelopen paar jaar al miljoenen mensen over de hele wereld heeft veroverd. Deze keer zijn er wat nieuwe elementen toegevoegd zoals speciale laser-wapens en zwaarden die je in je voordeel kunt gebruiken.

Het spel is gratis te spelen op Facebook voor iedereen die een account heeft op het grootste sociale netwerk ter wereld.

Leave A Reply